معرفی بیشتر کتاب انقلاب اسلامی نوشته محمد علی اسدی
تاريخ : 21 / 11 / 1395برچسب:, | 10 | نويسنده : مجتبی رحیمی نیا

فصل اول: در این فصل اطلاعات جامعی از وضعیت جغرافیایی ـ سیاسی و اجتماعی این دو شهرستان آورده شده است تا خواننده بتواند در ذهن خود تصویر کلی از این موارد داشته باشد.

فصل دوم: در فصل دوم به حوادثی که از انقلاب مشروطه تا آغاز دهه‌ی چهل در کشور رخ داده پرداخته شده است و نهایتاً بازتاب و نقش عوامل سیاسی و اجتماعی این شهرستان‌ها مورد بررسی قرارگرفته است.

فصل سوم: در این فصل که هم‌زمان با آغاز نهضت اسلامی می‌باشد، حوادث و رخدادهای تأثیرگذار در منطقه بررسی شده است.

فصل چهارم: در این فصل با توجه به وجود شعبه‌هایی از احزاب در منطقه، تلاش شده در حد مقدورات اطلاعاتی از فعالیت احزاب در دوره‌ی نهضت اسلامی ارائه شود.

فصل پنجم: در این فصل نمایی کلی از اقدامات حکومت پهلوی در این منطقه در اختیار خوانندگان قرار گرفته است تا بتوانند ضمن درک شرایط آن زمان با دلایل نارضایتی ملت آشنا شوند.

فصل ششم: در این فصل فضای سال‌های نخستین دهه‌ی پنجاه ترسیم شده است، اینکه چه رخدادهایی باعث شد فضای فرهنگی و سیاسی جامعه مهیای شرایط انقلابی شود.

فصل هفتم: در این فصل حوادث و رویدادهای مهم سال 1356 مورد مداقه قرار گرفته است؛ حوادثی که بازتاب تأثیرگذاری در این دو شهر داشت.

فصل هشتم: در این فصل به بررسی حوادث مهمی پرداخته شده که متعاقب حوادث سال 1356 در کشور و در این دو شهر به وجود آمد و موجب شد که در پاییز سال 1357 رژیم دیگر نتواند بر اوضاع تسلط کاملی داشته باشد.

فصل نهم: در فصل نهم به بررسی چگونگی شکل‌گیری گروه‌هایی پرداخته شده است که شیوه‌ی مبارزه با رژیم شاه را غیر از مبارزه‌ی سیاسی و فرهنگی می‌دانستند و تلاش می‌نمودند از طریق آسیب‌زدن به مراکز قدرت رژیم و عوامل سرکوب، پایه‌های حکومت پهلوی را متزلزل کنند.

فصل دهم: در روند مبارزه‌ی مکتبی و حوادث به‌وجودآمده از قِبَل آن شخصیت‌ها و افرادی نقش محوری و مهمی داشته‌اند که در این فصل به بررسی زندگی، نقش و پایگاه اجتماعی آنها پرداخته شده است.

فصل یازدهم: در هر مبارزه به‌ویژه از نوع اسلامی برخی مراکز و کانون‌هایی وجود دارند که پایگاه تجمع و مرکز شکل‌گیری و تصمیم‌سازی می‌باشد که می‌توان از محله‌ها، مدارس، مساجد و منازل نام برد، لذا در این فصل به شناسایی این مراکز پرداخته شده است.

فصل دوازدهم: در این فصل به بررسی شکل‌گیری نهادهای انقلابی پرداخته شده که بلافاصله پس از پیروزی انقلاب تشکیل شدند تا بتوانند به توقعات و خواسته‌های مردم پاسخ دهند. همچنین در این فصل به موانع و مشکلات پس از پیروزی نیز پرداخته شده است.

کتاب«انقلاب اسلامی در شوشتر و گتوند» در 408 صفحه با بهای 130000 ريال روانه بازار نشر شده است. مراسم رونمایی از این کتاب  سه شنبه چهاردهم بهمن ماه از ساعت10 صبح در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند برگزار می‌شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: